Wat wij doen

Marketing & Communicatie,
In de loop van de jaren in de marketing en communicatie ervaring opgedaan in een zeer breed spectrum van dit specialisme.

Organiseren en ontwerpen van beurzen en de standbouw zelf, het opzetten van evenementen tot en met het boeken van artiesten,  grafische vormgeving, ontwikkelen en begeleiden van trainingen en workshops om tot creatieve oplossingen te komen voor bijvoorbeeld nieuwe producten of imago. Ook het begeleiden van sociale projecten voor o.a. gemeenten met specifieke ouderen en jongeren vraagstukken hebben een hoop bijgebracht op het gebied van communicatie vanuit een geheel andere perspectief. Allemaal projecten die wij gedaan hebben om een persoon, organisatie of product onder de aandacht te brengen.

Om een boodschap over te brengen heb je aandacht nodig, die aandacht wil je van die groep waar je wat aan kwijt wil, of dit nu een boodschap of een product is.

Te vaak blijft men hangen in wat men zelf mooi, aantrekkelijk, en aansprekelijk vindt, maar de doelgroep  kan wel eens een heel ander beeld voor ogen hebben. Ik kan dit inzichtelijk maken door voor een deel mijn kennis en ervaring te gebruiken en als de budgetten het toelaten een marktonderzoek op te zetten. Er wordt dan binnen de doelgroep uitgezocht wat hen aanspreekt om optimaal aandacht te krijgen. Hierna kunt u uw boodschap of product gaan bezorgen…

Aandacht trek je meestal niet met de boodschap of het product zelf… #BernardDingetje

Een veel gebruikte marketingtool op dit moment is om een zelfde product of dienst via meerdere manieren in de markt te brengen. De auto industrie b.v. weet dezelfde modellen te verkopen onder meerdere merken. Telecom aanbieders bieden hetzelfde product aan onder een andere naam.  Alles met een ander beeld en gevoel naar buiten toe, het spreekt jongeren aan of alleen de dames, stoere mannen of hoog opgeleiden. Door een andere verpakking en uitstraling  wordt soms toch hetzelfde product, door al deze doelgroepen als voor hen specifiek beschouwd.

Graag denk ik mee met de mogelijkheden voor u persoonlijke of voor uw organisatie belangrijke communicatie.

Onze organisatie werkt samen met een team van mensen die hun sporen verdiend hebben in de reclame en de media wereld, laat dit team eens voor u aan het werk gaan!

Blijf niet hangen bij uw beeld, verbeeld de wereld uw boodschap!

Bernard van Gellekom

 

Fecundus-Coire Grijs